ESKİ DOSTLARDAN BAŞKAN ŞAHİNER’E ZİYARET

Çorum’da görev yapmış eski dostlar, Sungurlu Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i ziyaret etti.
Çorum eski valisi Mustafa Yıldırım, 20. Dönem Çorum Milletvekili Ali Haydar Şahin, hayırsever işadamı Haydar Ali Öztaş ve Emekli Tapu Kadastro Genel Müdürü hemşehrimiz Ragıp Güven Belediye Başkanı Abdulkadir Şahiner’i makamında ziyaret etti.
Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Başkan Şahiner, Çorum eski Valisi Mustafa Yıldırım’dan efsane diye bahsetti. Vali Yıldırım’ın Sungurlu’ya hizmetleri unutulmaz diyen Başkan Şahiner, yaptıkları hizmetlerden dolayı kendisine teşekkür etti.
20. Dönem Çorum Milletvekili Ali Haydar Şahin’in de Sungurlu’ya büyük hizmetleri olmuştur diyen Başkan Şahiner, Emekli Tapu Kadastro Genel Müdürü hemşehrimiz Ragıp Güven için Sungurlu sevdalısı olduğunu, faydaları asla inkar edilemez olduğunu söyledi.
Yaptığı hayır ve hizmetlerinden dolayı her kesimin büyük saygısını kazanan hayırsever işadamı Haydar Ali Öztaş’dan büyük övgüyle bahseden Başkan Şahiner, Sungurlu’nun böyle bir işadamına sahip olmasından dolayı çok şanslı olduklarını kaydetti.
Başkan Şahiner’in çalışmalarını yakınen takip ettiklerini söyleyen Çorum eski Valisi Mustafa Yıldırım ise, “Çalışmalarınızı gerek basından gerekse çevremizden duyuyor, takdir ediyoruz. Sungurlu sizin başkanlığınız zamanında güzel hizmetler kazandı. Çalışmalarınızda başarılar diliyorum” dedi.

Önceki Sungurlu Belediyesinin Katkılarıyla,24 Kasım öğretmenler günü nedeniyle Sungurlu Türk Eğitim Sen üyelerine ve ailelerine canlı müzik eşliğinde kutlama yemeği verdi.